Carmen 7700 - бежов product
HOSCARMEN77003520660HOSCARMEN77003520660HOSCARMEN77003520660

Описание

Директорски стол Carmen 7700 - бежов

Директорски стол 7700 от серията офис столове на Carmen е елегантен директорски стол с висока облегалка и изискан дизайн. Изработен е от еко кожа, а базата и подлакътниците му са хромирани

Изискан дизайн и практичност
Директорски стол Carmen 7700 - бежов стол Carmen 7700 се отличава като един комфортен и функционален модел със своята висока облегалка, еко кожа и хромирана база. Елегантната му визия в допълнение от вграден механизъм за регулиране на височината и люлееща функция го превръщат в един практичен и търсен продукт. Стилните подлакътници, които са съчетание от хром и кожа, осигуряват на тялото ви удобство и поддържат коректната му структура през целия работен ден. Carmen 7700 е незаменим офис стол, защото безспорните му качества го превръщат в необходимост за всяко офис обзавеждане.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:107 - 117 см
Ширина:54 см
Дълбочина седалка:47 см
Височина седалка от земята:45 - 55 см
Дължина облегалка:65 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Бежов

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: