Carmen 7507 - черен с лилава база product
HOSCARMEN750535206971HOSCARMEN750535206971HOSCARMEN750535206971

Описание

Директорски офис стол Carmen 7507 - черен с лилава база

Директорски офис стол Carmen 7507 е офис мебел с авангарден дизайн и отлична ергономия. Столът съчетава качествена еко кожа с мрежеста материя за облегалката за повишен комфорт. Продуктовата гама офис столове включва разнообразие от директорски столове, работни столове, офис кресла, посетителски столове и модели детски столове.

Ефирна елегантност
Директорски офис стол Carmen 7507 е изящна и функционална офис мебел от колекцията на Carmen. Дизайнът на стола е проектиран да впечатлява от пръв поглед. Егономичната и футуристична полипропиленова конструкция е съчетана с облегалка с мрежеста материя, а седалката е комбинация от качествена еко кожа и текстилна дамаска. В резултат, освен изключително атрактивна визия, се получават и отлични характеристики и комфорт. Подалкътниците са елегантно извити и осигуряват отлична опора за ръцете, а за да е пълно удобството се грижи горната част на облегалката, ефектно оформена като стилен подглавник. Директорски офис стол Carmen 7507 разполага с газов амортисьор и люлеещ механизъм, позволяващ регулиране по височина и настройване на твърдостта на люлеене.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на директорски офис столове Carmen.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна полипропиленова база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа , Мрежа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:119 - 127 см
Ширина:63 см
Дълбочина седалка:51 см
Височина седалка от земята:46 - 54 см
Дължина облегалка:73 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Лилав

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: