Carmen 7068 - оранжев product
HOSCARMEN706835205093HOSCARMEN706835205093HOSCARMEN706835205093

Описание

Офис стол Carmen 7068 - оранжев

Офис стол 7068 от серията офис столове на Carmen е комфортен работен стол с издължена ергономична облегалка, изработен е от дамаска с висока степен на плътност

Удобен и изчистен дизайн
Офис стол Carmen 7068 е комфортен офис стол с издължена ергономична облегалка, която можете да регулирате благодарение на функцията за заключване в определена от вас позиция. Това означава, че имате възможността да определяте ъгъла между седалката и облегалката според индивидуалните предпочитания. Стол Carmen 7068 е изработен от качествена дамаска с висока степен на плътност. Полипропиленовите подлакътници и база допълват стабилността и издръжливостта на стола. Механизмите за регулиране височината на облегалката и на самия стол го превръщат в един практичен, удобен и стилен офис стол, подходящ за хора, които ценят собственото си здраве, усилия и способности.

Коригиране на височината
Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Дамаска
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Не
Заключване облегалка в различни позиции:Да
Коригиране височина на облегалка:Да

Размери
Цялостна височина:91 - 103 см
Ширина:62 см
Дълбочина седалка:45 см
Височина седалка от земята:42 - 54 см
Дължина облегалка:52 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Оранжев

Свързани продукти и тагове: