Carmen 7060 - черен product
HOSCARMEN70603520500HOSCARMEN70603520500HOSCARMEN70603520500

Описание

Детски стол Carmen 7060 - черен

Детски стол 7060 от серията детски столове на Carmen е изработен от дамаска. Липсата на подлакътници го прави подходящ за всяко детско обзавеждане и дейности, при които се изисква по-голяма свобода на движение при седене

Стил за деца
Детски стол Carmen 7060 e удобен и модерен офис стол, който е подходящ за всяко детско обзавеждане. Здравата и комфортна дамаска в комбинация с полипропиленовата база на стола гарантират стабилност при интензивно натоварване. Благодарение на ергономичната седалка чувството за удобство не се губи, дори когато ви се налага да прекарате дълго време в седнало положение. Функционален и изключително мобилен, детски стол за бюро Carmen 7060 ще ви осигури неограничена свобода на движение. Ако търсите удобен и практичен стол на достъпна цена, стол Carmen 7060 е перфектният избор за вас.

Регулиране на височината
Всеки детски стол от серия Carmen е снабден с механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури за детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Дамаска
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Не
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Не

Размери
Цялостна височина:89 - 101 см
Ширина:48 см
Дълбочина седалка:45 см
Височина седалка от земята:44 - 56 см
Дължина облегалка:42 см
Максимално натоварване:70 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Детски
Цвят:  Черен

Свързани продукти и тагове: