Carmen 7022 - черен product
HOSCARMEN70223520225HOSCARMEN70223520225HOSCARMEN70223520225

Детски стол Carmen 7022, мрежа, газов амортисьор, коригиране височина, черен

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMEN70223520225
 • Модел: 7022 Black
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Детски стол Carmen 7022 - черен

  Детски стол Carmen 7022 е удобен и здрав модел детски стол за бюро, изработен от мрежа, без подлакътници - за по-голяма свобода на движенията. Изключително подходящ за всяко детско обзавеждане

  Удобство за детето
  Детски стол Carmen 7022 е предназначен за различни типове детско обзавеждане, защото стилният му дизайн ще се впише към повечето модели мебели за детска стая. Той представлява удобен и здрав стол за компютър или детски стол за бюро, който е стабилен и издръжлив на натоварване. Хромираната му база и ергономичните седалка и облегалка го поставят на едно от челните места по най-търсени и практични мебели. Изработен е от мрежа, което е гаранция за свежест и уют дори и през най-топлите дни. Детски стол Carmen 7022 не е снабден с подлакътници, което го прави лесно приспособим към височината на всяко едно бюро. Позволете си да обновите пространството, като заложите на основните качествата на стол Carmen 7022 – надеждност и изящество.

  Пълна свобода на приложение
  Вашето дете ще остане впечатлено от начините, по които може да използва своя детски стол. Освен за основните му предназначения като стол за компютър или детски стол за бюро, то ще може да чете, пише, рисува, твори, играе или просто да си стои на него. Изключителният комфорт и функционалност на детски столове Carmen ще провокират изобретателността на вашето дете по отношение на приложението на стола. Движението в детската възраст е от съществено значение за физическото развитие на децата, но правилният стоеж и подходящият детски стол са още по-важни за коректната позиция на тялото.

  Регулиране на височината
  Всеки детски стол от серия Carmen е снабден с механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури за детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.

  Основни
  Тип стол: Офис стол
  Материал: Мрежа
  Тип на база: Хром
  Подлакътници:Не
  Газов амортисьор:Да

  Екстри
  Коригиране височина:Да
  Регулируем люлеещ механизъм:Не

  Размери
  Цялостна височина:89 - 101 см
  Ширина:38 см
  Дълбочина седалка:42 см
  Височина седалка от земята:43 - 55 см
  Дължина облегалка:46 см
  Максимално натоварване:70 кг

  Технически характеристики

  Тип:  Детски
  Цвят:  Черен

  Свързани продукти