Carmen 6506 - бял product
HOSCARMEN65063520727HOSCARMEN65063520727HOSCARMEN65063520727

Описание

Директорски стол Carmen 6506 - бял

Директорски офис стол Carmen 6506 е елегантно попълнение към колекцията офис мебели на Carmen, която обхваща офис столове, директорски столове, офис кресла, посетителски столове и геймърски столове.

Перфекционистът
Директорски стол Carmen 6506 е изключително комфортна офис мебел, с изискан дизайн и завидна функционалност. Седалката и облегалката с проектирани с много вкус и стил, без обаче да правят компромис с ергономията. Напротив - столът осигурява отлична опора за тялото, а двуслойните меки вложки издигат комфорта до сериозни висоти. Директорски офис стол Carmen 6506 е изработен от превърналото се в класика съчетание между качествена еко кожа и здрава и елегантна хромирана конструкция. Столът изглежда впечатляващо и освен функционален е и чудесен визуален аксесоар за всеки уважаващ себе си офис или мениджърски кабинет. Функциите му също заслужават отбелязване - стандартните за този тип столове колелца, въртяща база, подлакътници и люлееща функция с регулиране по височина и твърдост на люлеене. 6506 обаче не спира дотук. Той разполага с висок клас механизъм, който позволява и заключване на люлеенето в различни позиции - функционалност, която осгурява изключително релаксираща поза.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на директорски офис столове Carmen.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна хромирана база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Материал серия: Vivid , Neo
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Заключване в позиция (мултиблок):Да

Размери
Цялостна височина:112 - 122 см
Ширина:64 см
Дълбочина седалка:52 см
Височина седалка от земята:48 - 58 см
Дължина облегалка:68 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Бял

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: