Carmen 6200 Dark Brown product
HOSCARMEN62003520332HOSCARMEN62003520332HOSCARMEN62003520332

Описание

Директорски стол Carmen 6200 - кестен

Директорски 6200 е стилна офис мебел, част от луксозната колекция офис мебели на Carmen. Моделът разполага със стабилна хромирана база и голям газов амортисьор, чрез който се настройва височината на седалката според индивидуалните ви предпочитания.

Качество, дизайн и удобство
Директорски стол Carmen 6200 е стилен модел работен стол, подходящ за обзавеждане на всякакъв тип търговски помещения – офиси, складове, кабинети, ателиета и студиа. Стабилната и масивна хромирана база осигурява надеждност и издръжливост при голямо натоварване. Газовият амортисьор позволява индивидуална настройка на височината на седалката от пода и дава възможност на седящия да се настани спрямо собствения си ръст и нивото на останалите мебели в помещението. Лумбалната опора на гръбначния стълб се грижи за запазване на оптималната стойка при продължително седене. Ергономичните извивки на седалката и облегалката осигуряват комфорт за всяка част от тялото, като предпазват от схващания и евентуални проблеми с гърба. Люлеещият механизъм на офис стол 6200 е предвиден за пълноценна релаксация и отпускане на сетивата. Леките, ритмични движения успокояват съзнанието, връщайки към приятните спомени от детството. Дизайнът впечатлява с изчистените си линии, фини заоблени форми и ефектно съчетание на еко кожа и лъскава хромирана повърхност.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Лумбална опора
Функцията за настройване на лумбалната опора ви дава възможност да нагласите вашия офис стол според индивидуалните си естествени извивки на тялото. По този начин облегалката се превръща в проекция на вашия гръбнак и следва всяка една специфична линия. Мекотата на лумбалната опора ще превърне дългото стоене на стола в удоволствие. Забравете болките в кръста и гърба благодарение на функцията за настройване на лумбалната опора. Активирането на функцията се извършва бързо и лесно посредством механизъм, разположен отстрани на стола.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Лумбална опора:Да

Размери
Цялостна височина:120 - 130 см
Ширина:73 см
Дълбочина седалка:56 см
Височина седалка от земята:55 - 65 см
Дължина облегалка:73 см
Максимално натоварване:160 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Кафяв

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: