Carmen 6199 - черен product
HOSCARMEN61993520178BLACKHOSCARMEN61993520178BLACKHOSCARMEN61993520178BLACKHOSCARMEN61993520178BLACK

Офис стол Carmen 6199, дамаска, подлакътници, регулируем люлеещ механизъм, газов амортисьор, коригиране височина на подлакътниците и облегалката, черен

Описание

Офис стол Carmen 6199 - черен

Офис стол 6199 от серията офис столове на Carmen е практична и функционална офис мебел. Изработен е от качествена дамаска, комбинирана с регулируеми подлакътници и здрава полипропиленова база. Мебели Carmen предлагат богат избор от офис столове, президентски столове, посетителки столове и офис кресла.

Делови стил и практичност
Carmen 6199 е висок клас офис стол, стилен и функционален, подходящ за бюрото в офиса или вкъщи. Тапицерията е изработена от качествена текстилна дамаска и разполага със здрава полипропиленова база. Моделът е оборудван с комплексен механизъм, с помощта на който може да се настройва височината и ъгъла на облегалката, като същевременно има люлееща функция. Регулируемите по височина подлакътници допълват високата функционалност на Carmen 6199 , превръщайки го в изключително комфортна офис мебел, с която часовете прекарани пред компютъра са продуктивни и приятни.

Нека и ръцете си почиват
Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло. Офис стол 6199 разполага и с функция за регулиране на подлакътниците по височина, за да можете лесно и бързо да ги настроите според собствените си предпочитания.

Коригиране на височината
Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Миг почивка в натоварения работен процес
Офис стол Carmen 6199 разполага с вграден механизъм за заключване на седалката и облегалката в различни позиции. Тази функция ви дава възможност да се отпуснете спокойно назад и да фиксирате столът в избраната от вас позиция. Насладете се на миг почивка в забързания натоварен работен ден.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Дамаска
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Заключване седалка и облегалка в различни позиции:Да
Коригиране височина на подлакътници:Да
Коригиране височина на облегалка:Да

Размери
Цялостна височина:95 - 107 см
Ширина:64 см
Дълбочина седалка:42 см
Височина седалка от земята:42 - 54 см
Дължина облегалка:50 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: