Carmen 6191 - капучино product
HOSCARMEN61913520193HOSCARMEN61913520193HOSCARMEN61913520193

Офис стол Carmen 6191, еко кожа, регулируем люлеещ механизъм, капучино

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMEN61913520193
 • Модел: 6191 - капучино
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Офис стол Carmen 6191 - капучино

  Офис стол 6191 е удобен работен стол, изработен от полипропилен и еко кожа. Люлеещият механизъм и опцията за регулиране на височината го правят изключително подходящ вариант за офис обзавеждане – различни видове работни помещения, кабинети и търговски складове.


  Мобилност, практичност и удобство в офис среда
  Офис стол 6191 е удобна, практична и функционална офис мебел, която ще допринесе за благоприятната среда на работното ви място. Характерна за модела е здравата полипропиленова база, която осигурява оптимална стабилност и устойчивост на натоварване. Малките компактни колелца, прикрепени към основата, ви позволяват да се придвижвате свободно в офис пространството, без да е нужно всеки път да ставате. Регулирането на височината на работния ви стол дава възможност да се настаните спрямо индивидуалните ви изисквания и усещания за комфорт, собствения ви ръст, както и да се съобразите с нивото на офис мебелите, разположени около вас. В допълнение, люлеещата функция ще ви подейства ободряващо в кратките моменти почивка, като първоначално ще успокои сетивата ви, а в последствие ще подобри и настроението ви. Офис стол Carmen 6191 ще повлияе на успешната ви адаптация към офис обстановката и ще подобри осезаемо продуктивността и концентрацията ви.

  Коригиране на височината
  Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

  Основни
  Тип стол: Офис стол
  Материал: Еко кожа
  Тип на база: Полипропилен
  Подлакътници:Да
  Материал подлакътници: Полипропилен / Еко кожа
  Газов амортисьор:Да

  Екстри
  Коригиране височина:Да
  Регулируем люлеещ механизъм:Да

  Размери
  Цялостна височина:101 - 111 см
  Ширина:60 см
  Дълбочина седалка:49 см
  Височина седалка от земята:42 - 52 см
  Дължина облегалка:64 см
  Максимално натоварване:100 кг

  Технически характеристики

  Тип:  Офис стол
  Цвят:  Капучино

  Свързани продукти