Carmen 6183 - оранжев product
HOSCARMEN61833520155HOSCARMEN61833520155HOSCARMEN61833520155

Описание

Директорски стол Carmen 6183 - оранжев

Директорски стол 6183 от серията президенстки столове на Carmen е грациозно и същевременно практично решение за офис среда. Моделът притежава хромирана база и подлакътници от полипропилен и хром, гарантиращи стабилност и удобство

Свежа изисканост
Директорски стол Carmen 6183 впечатлява със своята креативна и свежа визия. Ефектното двуцветно съчетание на модела и комбинацията на висококачествена текстилна дамаска и мрежа превръщат стола в произведение на изкуството. Визията е впечатляваща, нестандартна и претворява интериора на стандартния офис. Облегалката е изключително удобна. Извивката в областта на кръста, издължената форма, възглавничката за врата и способността на мрежата да следва линията на гърба правят седенето в този стол незабравимо изживяване. Продължителният престой вече не е бреме, а е свързано с приятни усещания. Хромираната база е изключително стабилна и устойчива на натоварване, а подлакътниците от полипропилен и хром се грижат за комфорта на ръцете. Височината на стола се регулира според предпочитанията на седящия, а люлеещата функция задълбочава чувството за оптимално удобство и релакс. Директорски стол Carmen 6183 е впечатляващ и същевременно функционален и практичен вариант за интериора на съвременния и модерен офис.


Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.


Стабилна хромирана база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Дамаска , Мрежа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен / Хром
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:117 - 127 см
Ширина:62 см
Дълбочина седалка:48 см
Височина седалка от земята:48 - 58 см
Дължина облегалка:71 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Оранжев

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: