Carmen 6133 - черен product
HOSCARMEN61333520160HOSCARMEN61333520160HOSCARMEN61333520160

Описание

Офис стол Carmen 6133 - черен

Офис стол 6133 от колекцията офис столове на Carmen е практичен и атрактивен офис стол, осигуряващ комфорт и намаляване на умората на работното място или в дома.

Комплексна визия и стил
Офис стол Carmen 6133 е типичен представител на класните офис столове на Carmen, чието предназначени е да осигурят отлични работни условия. Столът притежава всички предпоставки да изпълни това си задължение. Дизайнерите са се постарали офисната мебел да изглежда впечатляващо и отличаващо се от себеподобните. Повърхностите от мека и нежна еко кожа са "набраздени" от различни шевове и вложки, които изглеждат чудесно и в същото време подобряват ергономията и комфорта на стола. Подлакътниците също са тапицирани с еко кожа и имат меки обемни вложки за пълно удобство на ръцете. Газовият амортисьор и люлеещият механизъм осигуряват всички необходими функции за работен стол, а силиконовите колелца спомагат за лесното придвижване из офиса без шум и без риск от нараняване на подовото покритие.

Нека и ръцете си почиват
Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Коригиране на височината
Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Усещане за стабилност
Важно е да се чувствате напълно сигурни и спокойни, използвайки офис столове Carmen. Елегантната хромирана база е не само отлично допълнение към изключителната визия на вашия работен стол, а и важен детайл в подсигуряването на здравината и устойчивостта му.

Безшумни и щадящи
Не мислете за подовата настилка, докато работите или релаксирате на своя офис стол. Въртящите се силиконови колелца елиминират почти изцяло шума от движението дори по твърди повърхности и ги предпазват от надрасквания или други наранявания.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Еко кожа
Материал серия: Vivid
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:104 - 114 см
Ширина:65 см
Дълбочина седалка:51 см
Височина седалка от земята:47 - 57 см
Дължина облегалка:59 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: