Carmen 6075 - бежов product
HOSCARMEN607535201171HOSCARMEN607535201171HOSCARMEN607535201171

Описание

Офис стол Carmen 6075 - бежов

Класически стил и комфорт
Офис стол Carmen 6075 е чудесен практичен избор на изключително достъпна цена. Седалката и облегалката са изработени от еко кожа, която е мека при допир и се поддържа лесно и бързо. Базата и подлакътниците са полипропиленови. Стол Carmen 6075 се отличава със семпла, но стилна визия и подчертано класически дизайн. Подходящ е за всяко обзавеждане за офис, както и за дома. Този стол ще ви осигури удобство и спокойствие, независимо от това каква дейност извършвате. Работен стол Carmen 6075 е снабден с допълнителен люлеещ механизъм, който ще разнообрази дългия работен ден и ще ви пренесе дълбоко сред най-съкровените ви мисли и желания.

Коригиране на височината
Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Еко кожа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:84 - 94 см
Ширина:58 см
Дълбочина седалка:45 см
Височина седалка от земята:39 - 49 см
Дължина облегалка:50 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Бежов

Свързани продукти и тагове: