Carmen 6058 - вишна product
HOSCARMEN605835200895HOSCARMEN605835200895HOSCARMEN605835200895

Описание

Директорски стол Carmen 6058 - вишна

Директорски стол 6058 от серията офис столове на Carmen е изискан директорски стол с допълнително приспособление за комфортно отпускане на главата

Съвършено удобство и нестандартен дизайн
Директорски стол Carmen 6058 впечатлява с красива визия, която ще преобрази всяко едно помещение. Изработен е от мека еко кожа, която подчертава високия му стил и същевременно придава уют към цялостното обзавеждане за офис. Седалката и издължената облегалка са ергономични, а за още по-голямо удобство е поставена допълнителна облегалка за главата на седящия, която може да се регулира според индивидуалните предпочитания. Хромираната основа е сигурна гаранция за устойчивост на натоварване и надеждност при експлоатация. Заоблените изящни подлакътници, представляващи стилна комбинация от полипропилен и еко кожа, ще допълнят комфорта ви и ще спомогнат за трайното премахване на напрежението в раменете и гърба. Снабден с различни функции, отличаващ се със нестандартен дизайн и предлагащ съвършено удобство, директорски стол Carmen 6058 е едно от безценните бижута сред предлаганите на пазара офис столове.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна хромирана база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Коригиране на облегалка за глава:Да

Размери
Цялостна височина:124 - 134 см
Ширина:63 см
Дълбочина седалка:51 см
Височина седалка от земята:45 - 55 см
Дължина облегалка:81 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Червен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: