Carmen 6050 - слонова кост product
HOSCARMEN605035200644HOSCARMEN605035200644HOSCARMEN605035200644

Директорски стол Carmen 6050, еко кожа, подлакътници, газов амортисьор, слонова кост

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMEN605035200644
 • Модел: 6050 Light Beige
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Директорски стол Carmen 6050 - слонова кост

  Директорски стол 6050 от серията офис столове на Carmen е луксозен директорски стол от мека кожа в избрани цветове. Ергономични седалка и облегалка, хромирана база и подлакътници

  Нежен дизайн и високо качество
  Директорски стол Carmen 6050 е луксозен стол, който е изработен с внимание към всеки малък детайл. Меката седалка и ергономичната облегалка са облицовани с нежна еко кожа, която се поддържа изключително лесно и бързо, издръжлива е във времето и определя стилния вид на стола. Заоблените линии допринасят за модерното излъчване на стола. В горната си част високата облегалка завършва с възглавница за спокойно отпускане главата на седящия. Хромираната база и подлакътници са естествено допълнение към екстравагантния и същевременно изключително актуален модел. Директорски стол Carmen 6050 се вписва във всяко помещение, в което искате да внесете творчество и креативност. Комфортът, който предлага стол Carmen 6050, е пряко свързан с работоспособността и спокойствието на седящия. Затова не се колебайте, а се отдайте на ползотворна работа или друга дейност с помощта на директорски стол Carmen 6050.

  Коригиране на височината
  Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

  Стабилна хромирана база
  Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

  Основни
  Тип стол: Директорски
  Материал: Еко кожа
  Тип на база: Хром
  Подлакътници:Да
  Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
  Газов амортисьор:Да

  Екстри
  Коригиране височина:Да
  Регулируем люлеещ механизъм:Да

  Размери
  Цялостна височина:119 - 129 см
  Ширина:60 см
  Дълбочина седалка:51 см
  Височина седалка от земята:51 - 61 см
  Дължина облегалка:72 см
  Максимално натоварване:130 кг

  Технически характеристики

  Тип:  Директорски
  Цвят:  Слонова кост

  Свързани продукти