Carmen 6026 - черен product
HOSCARMEN60263520153HOSCARMEN60263520153HOSCARMEN60263520153

Офис стол Carmen 6026, еко кожа, газов амортисьор, черен

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMEN60263520153
 • Модел: 6026 Black
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Офис стол Carmen 6026 - черен

  Офис стол 6026 от серията офис столове на Carmen е изискан работен стол, изработен от еко кожа, който разполага с полипропиленови основа и подлакътници. Моделът е лек, подвижен и практичен

  Лукс в еко вариант
  Офис стол Carmen 6026 е изключително лек и подвижен работен стол, разполагащ със стабилна основа и компактни подлакътници от полипропилен. Изящният дизайн и еко кожата придават на модела луксозно и делово излъчване. Подходящ е за модерна и стилна офис среда, в която интериора е от значение и отразява висок професионализъм и амбиции. Елегантните шевове на седалката и облегалката, образуващи геометрични фигури, подчертават съвременното му модерно излъчване. Моделът освен с визия печели и със своята практичност и удобство. Еко кожата се поддържа лесно и бързо, не задържа никакви петна и затова е предпочитан материал за работна офис среда. Елегантна извивка на облегалката следва формата на тялото при продължително седене и осигурява комфорт за кръста, а функцията за регулиране на височината позволява столът да се нагласи според индивидуалните усещания. Придайте класа и стил в интериора на вашия офис, избирайки офис стол Carmen 6026.

  Коригиране на височината
  Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

  Основни
  Тип стол: Офис стол
  Материал: Еко кожа
  Тип на база: Полипропилен
  Подлакътници:Да
  Материал подлакътници: Полипропилен
  Газов амортисьор:Да

  Екстри
  Коригиране височина:Да

  Размери
  Цялостна височина:88 - 100 см
  Ширина:59 см
  Дълбочина седалка:46 см
  Височина седалка от земята:43 - 55 см
  Дължина облегалка:47 см
  Максимално натоварване:70 кг

  Технически характеристики

  Тип:  Офис стол
  Цвят:  Черен

  Свързани продукти