Carmen 6007 - светло зелен product
HOSCARMEN60073520035HOSCARMEN60073520035HOSCARMEN60073520035

Описание

Посетителски стол Carmen 6007 - светло зелен

Посетителски стол 6007 от серията посетителски столове на Carmen е свежо, практично и стилно решение за интериора на бизнес помещения и конферентни зали. Моделът разполага с хромирана база и полипропиленови подлакътници


Двуцветна свежест в интериора
Посетителски стол Carmen 6007 представлява свежо арт изпълнение в дизайна, постигнато чрез контрастно, двуцветно съчетание на дамаска от текстил и фина еко кожа. Моделът е подходящо съвременно решение за интериора на модерния офис, конферентна или заседателна зала. Стабилността и осезаемият комфорт се дължат на хромираната основа, тип шейна. За удобството на ръцете гарантират елегантните полипропиленови подлакътници. Облегалката е широка и мека, а леката извивка в областта на кръста следва формата на гърба в седнало положение. Посетителски стол Carmen 6007 е предпочитан заради практичността и надеждността при ежедневна експлоатация.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите вие или вашите клиенти в посетителски стол Carmen. Сстествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.

Основни
Тип стол: Посетителски
Материал: Дамаска
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен

Размери
Цялостна височина:90 см
Ширина:57 см
Дълбочина седалка:46 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:47 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Посетителски
Цвят:  Зелен

Свързани продукти и тагове: