Carmen 511 - светло лилав product
HOSCARMEN5113530175HOSCARMEN5113530175HOSCARMEN5113530175

Описание

Трапезен стол Carmen 511 - светло лилав

Трапезен стол 511 от серията трапезни столове и маси Carmen е стилна трапезна мебел с оригинален дизайн, качествени материали и надеждна конструкция. Красивият стол е подходящ за обзавеждане на трапезария, кухня или заведение и чудесно се комбинира с трапезни маси от колекцията на Carmen.

Авангарден и комфортен
Трапезен стол 511 впечатлява с модерния си дизайн и изключителната си ергономия. Столът се откроява от класическите представители в този жанр както по визия, така и по конструкция. Седалката и облегалката са едно цяло, и са тапицирани в качествена текстилна дамаска. Формата им, както и меките дунапренени вложки в тях, ги превръщат в изключително комфортно и ергономично място за сядане. Дамаската е нежна и приятна на допир, като същевременно е здрава и устойчива на износване. Краката на стола са друг интересен момент в дизайна. Те са метални, но имитират изключително добре дървен материал. Ако търсите нещо различно и искате да заложите на качествени и едновременно стилни мебели, изберете трапезни столове 511, а за да обогатите и претворите изцяло атмосферата в дома си, ги комбинирайте с трапезни маси от колекцията мебели за дома на Carmen. Стол 511 се съчетава чудесно с маса Yasmin или маса Tamarind например.

Фина и мека дамаска
Съвършената мекота на дамаската при допир с кожата предизвиква постоянен прилив на приятни усещания, запазвайки качеството на комфорта ви независимо от смяната на сезона и климатичните условия. Високата степен на устойчивост на износване и издръжливост правят дамаската изключително предпочитан материал за тапицерия на мебели с ежедневна експлоатация. Разнообразието от цветове, десени и модели на трапезни столове Carmen ви дава възможността да избирате спрямо стила на вашия интериор и собствените ви предпочитания и вкус.

Надеждна опора
Краката на столовете са от здрав метал, имитиращ естествен дървен материал. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Имитацията на дърво, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал: Дамаска
Крака - материал: Метал

Размери
Ширина:43 см
Височина:85 см
Дълбочина седалка:39 см
Височина седалка от земята:47 см
Дължина облегалка:40 см
Максимално натоварване :100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Трапезен
Цвят:  Лилав

Свързани продукти и тагове: