Carmen 5016 Dark Brown product
HOSCARMEN50163520320HOSCARMEN50163520320HOSCARMEN50163520320HOSCARMEN50163520320

Описание

Директорски стол Carmen 5016 - кестен

Фина екстравагантност
Директорски стол Carmen 5016 е удобна мебел, подходяща за обзавеждане на офиси и кабинети. Дизайнът на модела ще преобрази осезаемо интериора на всяко помещение, придавайки му уникалност. Специфичният цвят кестен на еко кожата, в комбинация с хромираната база създават усещане за фина изисканост и премерена елегантност. В проектирането на облегалката е обърнато специално внимание на грижата за седящия. В областта на кръста и главата са разположени допълнителни омекотени възглавнички, които имат за цел да доставят максимален комфорт, дори при продължително седене. Седалката ефектно преминава в стабилни подлакътници, наподобявайки визията и формата на кресло. Заключването на облегалката в различни позиции позволява да сменяте ъгъла на седене според собствените ви желания и усещания, а коригирането на височината на самия стол ви дава възможността да се съобразите както с ръста си, така и с нивото на мебелите около вас.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна хромирана база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Заключване облегалка в различни позиции:Да

Размери
Цялостна височина:116 - 126 см
Ширина:68 см
Дълбочина седалка:46 см
Височина седалка от земята:52 - 62 см
Дължина облегалка:69 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Кафяв

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: