Carmen 5008 - слонова кост product
HOSCARMEN50083520310HOSCARMEN50083520310HOSCARMEN50083520310

Директорски стол Carmen 5008, еко кожа, подлакътници, коригиране височина и заключване на облегалката, слонова кост

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMEN50083520310
 • Модел: 5008 Light Beige
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Директорски стол Carmen 5008 - слонова кост

  Директорски стол 5008 от серията офис столове на Carmen е луксозен директорски стол с широка седалка и издължена облегалка, изработен от еко кожа, с алуминиева база и хромирани подлакътници

  Елегантност и комфорт
  Директорски стол Carmen 5008 е стилен, изящен и комфортен. Изработен е изцяло от еко кожа, която е нежна и мека на допир. Разполага с елегантна алуминиева база и хромирани подлакътници, красиво украсени с еко кожа. Широката и удобна седалка в комбинация с меките подлакътници го правят чудесен избор за всеки, който не прави компромиси с качеството. Изящно извитата и издължена облегалка, която може да бъде заключвана в различни позиции благодарение на вградения механизъм, предразполага към комфортно отпускане на седящия по време на дългите часове пред компютъра. Стол Carmen 5008 притежава и функция за регулиране височината на стола спрямо индивидуалния ръст на седящия и съобразно останалите мебели. Елегантен, удобен и практичен, директорски стол Carmen 5008 ще изпълни атмосферата със свежест и ще се погрижи за вашия физически и емоционален баланс по време и след дългия работен ден.

  Коригиране на височината
  Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

  Стабилна алуминиева база
  Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

  Основни
  Тип стол: Директорски
  Материал: Еко кожа
  Тип на база: Алуминий
  Подлакътници:Да
  Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
  Газов амортисьор:Да

  Екстри
  Коригиране височина:Да
  Регулируем люлеещ механизъм:Не
  Заключване облегалка в различни позиции:Да

  Размери
  Цялостна височина:113 - 123 см
  Ширина:66 см
  Дълбочина седалка:48 см
  Височина седалка от земята:45 - 55 см
  Дължина облегалка:74 см
  Максимално натоварване:130 кг

  Технически характеристики

  Тип:  Директорски
  Цвят:  Слонова кост

  Свързани продукти