Carmen 325 - крем product
HOSCARMEN3253530156HOSCARMEN3253530156HOSCARMEN3253530156

Трапезен стол Carmen 325, еко кожа, хромирани крака, кремав

  73.68 лв - ст.цена
  67.36 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Трапезен стол Carmen 325 - крем

  Трапезен стол Carmen 325 е част от колекцията трапезни мебели на Carmen, включваща трапезни столове и маси. Столът е с изискана изчистена визия и e изработен от висококачествена еко кожа и хромирана метална конструкция.

  Фин и елегантен
  Трапезен стол 325 е стилен представител на авангардните модели трапезна мебел в колекцията на Carmen. Столът е с изчистен и семпъл дизайн и успешно се вписва както в модернистичен трапезен кът, така и в по-класически интериорни решения. Съчетанието между качествена еко кожа и хромирани крака създава усещането за скъпа и луксозна мебел. Освен с дизайна си, трапезен стол 325 впечатлява и с отлична ергономия и комфорт, благодарение на широката седалка и високата облегалка. Трапезен стол 325 се комбинира много добре с трапезните маси от колекцията на Carmen, като стилово най-добре се съчетава с авангардните и луксозни стъклени маси с хромирани крака.

  Надеждна опора
  Краката на столовете са от здрав метал, покрит с идеално хромирано покритие. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.

  Максимално натоварване: 100 кг
  Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.

  Тип стол Трапезен
  Дълбочина седалка 43 см
  Височина седалка от земята 46 см
  Дължина облегалка 56 см
  Максимално натоварване 100 кг
  Крака - материал Хром
  Материал серия Leno
  Височина 99 см
  Ширина 43 см
  Материал Еко кожа


  Виж още Столове Carmen

  Технически характеристики

  Тип:  Трапезен
  Цвят:  Кремав
  Особеност:  Кожа
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти