Carmen 324 - бледо розов product
HOSCARMEN3243530152HOSCARMEN3243530152HOSCARMEN3243530152

Описание

Трапезен стол Carmen 324 - бледо розов

Трапезен стол Carmen 324 е елегантен представител на серията трапезни столове и маси на Carmen. Съчетава хромирана конструкция и тапицерия от качествена еко кожа. Моделът успешно се съчетава с тапезните маси от колекцията мебели Carmen.

Финес и практичност
Ако желаете модернистичен и стилен трапезен стол за домашния си кът за хранене, или за заведението си, трапезен стол 324 на Carmen е чудесен избор. Моделът е изработен от висококачествена еко кожа с декоративни шевове, които разчупват дизайна и правят трапезната мебел още по-интересна и атрактивна. Конструкцията е от хромиран метал и изглежда повече от добре, като много успешно се съчетава с цветовите варианти на еко кожата. Трапезен стол 324 се комбинира много добре с трапезните маси от колекцията на Carmen, като стилово най-добре се съчетава с авангардните и луксозни стъклени маси с хромирани крака.

Надеждна опора
Краката на стола са от здрав метал, покрит с идеално хромирано покритие. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.

Максимално натоварване: 100 кг
Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.

Тип стол Трапезен
Дълбочина седалка 41 см
Височина седалка от земята 46 см
Дължина облегалка 55 см
Максимално натоварване 100 кг
Крака - материал Хром
Материал серия Leno

Височина 100 см
Ширина 42 см
Материал Еко кожа


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Трапезен
Цвят:  Розов

Свързани продукти и тагове: