Carmen 322 - бял product
HOSCARMEN3223530143HOSCARMEN3223530143HOSCARMEN3223530143

Описание

Трапезен стол Carmen 322 - бял

Трапезен стол 322 е авангарден вариант стол за трапезария, изработен от качествена еко кожа и хромирана метална конструкция. Моделът е подходящ за обзавеждане на кухни, кухненски кътове, трапезарии, ресторанти и други заведения за хранене. Комбинира се успешно с подходящи модели трапезни маси от колекцията мебели за трапезария на Carmen.

Усещане за лукс
Трапезен стол 322 е изящна и практична мебел, с която перфектно може да обзаведете както домашния си трапезен кът, така и изискано заведение за хранене, кафене или бар. Изработен е от висококачествена еко кожа, съчетана с хромирана метална конструкция. Моделът разполага с широка седалка и елегантно извита облегалка, които освен че изглеждат чудесно, осигуряват високо ниво на удобство и комфорт на седене. Столът се предлага в няколко ефектни цвята, за да предостави по-големи възможности за съчетание с разнообразен интериор. Трапезен стол 322 се комбинира много добре с трапезните маси от колекцията на Carmen, като стилово най-добре се съчетава с авангардните и луксозни стъклени маси с хромирани крака.

Надеждна опора
Краката на столовете са от здрав метал, покрит с идеално хромирано покритие. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.

Максимално натоварване: 100 кг
Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал: Еко кожа
Крака - материал: Хром
Материал серия: Leno

Размери
Ширина:46 см
Височина:87 см
Ширина седалка:40 см
Дълбочина седалка:44 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:43 см
Максимално натоварване :100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Трапезен
Цвят:  Бял

Свързани продукти и тагове: