Carmen 2010 - слонова кост product
HOSCARMEN20103520358HOSCARMEN20103520358HOSCARMEN20103520358

Описание

Офис стол Carmen 2010 - слонова кост

Офис кресло Carmen 2010 е стилно, комфортно и с класически строга визия кресло, изработено изцяло от еко кожа със стабилна алуминиева основа

Изчистени и елегантни линии
Офис кресло Carmen 2010 е олицетворение на съвременния интериорен дизайн, което ще претвори атмосферата във всяко помещение. Създадено с мисълта да предоставя специална грижа за седящия, то се отличава с изчистени линии и форми, класически стил и елегантна визия. Изцяло облицовано е с нежна еко кожа, която е всеизвестна със своите предимства – издръжливост, надеждност и изисканост. Удобната седалка ще превърне времето, което прекарвате в креслото, в незабравимо удоволствие. Подлакътниците са елегантно продължение на облегалката и придават съвсем завършен вид на кресло Carmen 2010. Здравата алуминиева основа е гаранция за стабилност и издръжливост на напрежение, а монтираните на нея колелца ви предоставят свобода на движение и мобилност. Офис кресло Carmen 2010 е едно перфектно творение, подходящо за хора, които залагат на качество, стил и функционалност.

Максимално натоварване: до 100 кг
Качествата на офис креслото са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашето кресло и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Основни
Тип стол: Офис кресло
Материал: Еко кожа
Тип на база: Алуминий
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Еко кожа

Размери
Цялостна височина:82 см
Ширина:61 см
Дълбочина седалка:49 см
Височина седалка от земята:52 см
Дължина облегалка:37 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Слонова кост

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: