Carmageddon Max Damage product
НазадGCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1GCONGCARMAGEDDONMAXDAMAGEBOX1Напред

Описание

Максимум разрушение, кръв, насилие и забава! Колко поражение си способен да нанесеш с един удар?

Гаражът!
В Carmageddon Max Damage колата е звездата! Избирай от над 30 автомобила, специално създадени за твоята разрушителна цел - разчистване на опонентите и пергазване на пешеходци. Имаш възмжоност да подобриш всичко по превозното ти средство - за да е сигурно, че през каквото минеш - ще бъде унищожено, или най - малкото, разбито на парчета. Всяка кола има своя брутална визия и подходящ щофьор

Околната среда!
Създай касапница в голям, разнообразен отворен свят или на по - малки арени. Включени са много забавни елементи, които да потрошиш, смачкаш, прегазиш и разпилееш наоколо. Разгледай градските улици, безводните пустини, ледената пустош и всяко кътче на страната, в което ще намериш кого да прегазиш и какво да смачкаш.

Пешеходците!
Разхождащи се мишени на два крака, на колелета или в инвалидни колички - на всякаква възраст, във всякакви форми и с всякакви аксесоари.

Режим на игра.
Три режима на игра, в които да играеш - Career mode, Freeplay и Multiplayer.

Умения!
Над 90 забавни умения, които да разнообразят начина, по който мачкаш, прегазваш и разбиваш. Подобри своето представяне или просто омажи всичко - изборът е в твои ръце!


Виж още Игри за Конзоли Stainless Games

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Състезателна
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: