Call of Duty: Ghosts Free Fall Edition product
НазадGCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3GCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3GCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3GCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3GCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3GCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3Напред

Call of Duty: Ghosts Free Fall Edition, за PS3

 • Марка: Activision
 • Код: GCONGCODGHOSTFREEFALLEDPS3
 • Модел: CoD : Ghost Free Fall Ed
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В това специално издание на играта е включена емблематичната мултиплейър карта - Free Fall

  Новото поколение Call of Duty идва с Call of Duty: Ghost. Разработена от Infinity Ward - създателите на Modern Warfare серията, играта използва изцяло нов графичен енджин, позволяващ достигането на още по-реалистично и достоверно преживяване. Очаква те коренно различна кампания, в която група елитни бойци се бори за собственото си оцеляване, сражавайки се за кайзата, в която продължават да вярват безусловно. Дори изправени в невъзможни условия срещу много по-добре екипиран и коордиран враг, на чиято страна е всяко преимущество.

  В мултиплейър режимите промените в Call of Duty: Ghost са революционни. Всеки аспект от мултиплейър преживяването е надграден или изцяло промемен. От създаването и персонализацията на всеки от мултиплейър войниците ти до нивата и интерактивната околна среда и промени в практически всяко оръжие - Ghost предлага подобрения, базарани на годините опит на компанията и желанията на играчите.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти