Call of Duty: Black Ops II product
НазадGCONGACTIVISIONCODBO2WIIUGCONGACTIVISIONCODBO2WIIUGCONGACTIVISIONCODBO2WIIUGCONGACTIVISIONCODBO2WIIUGCONGACTIVISIONCODBO2WIIUGCONGACTIVISIONCODBO2WIIUНапред

Call of Duty: Black Ops II, за WII U

 • Марка: Activision
 • Код: GCONGACTIVISIONCODBO2WIIU
 • Модел: CoD : Black Ops II
 • Код на производител: PL18841
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Прехвърляйки границите на това, което феновете са очаквали от поставилата редица рекорди поредица, Call of Duty: Black Ops II ви изпраща в близкото бъдеще – по времето на Студената война през 21 век, когато технологията и оръжията са обединени, за да създадат воюване от ново поколение.

  Комбинираща невероятни графики и сензационен нов геймплей, Black Ops II ви изпраща на тайни операции в ролята на Франк Уудс – главният герой от оригиналната игра Black Ops.
  Чрез историята на играта вие попадате в битки от футуристичната Студена война, а междувременно ви връхлитат спомени от исторически мисии и играете като различни членове на семейство Мейсън. Всяко решение, което вземате в играта, ще ви носи различни преживявания всеки път, когато играете.
  С новите футуристични оръжия, шанса да овладеете различни превозни средства и режими на транспортиране, както и със загадъчния злодей, известен само като Раул Мендез, Black Ops II прави заявка да бъде най-доброто заглавие от поредицата Call of Duty.
  Заедно с епичната кампания и разклоняващата се история, имаме и нов мултиплейър режим. Новите карти, различните игрални стилове и елементи допринасят този мултиплейър да бъде най-увлекателния до момента.
  Zombies режимът също се завръща с поредица от предизвикателни мисии, които ви дават възможност да се борите с немъртвите по още по-разнообразни начини.


  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти