Call of Duty: Black Ops 3 product
GCONGACTIVISIONCODBLACKOPS3GCONGACTIVISIONCODBLACKOPS3GCONGACTIVISIONCODBLACKOPS3GCONGACTIVISIONCODBLACKOPS3

Call of Duty: Black Ops III, за PS3

 • Марка: Activision
 • Код: GCONGACTIVISIONCODBLACKOPS3Call of Duty: Black Ops III, за PS3
 • Модел: Call of Duty: Black Ops 3
 • Код на производител: PL28506
 • Налично във външен склад
  49.45 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание


  Важно: Версиите на играта Call of Duty: Black Ops III за Xbox 360 и PlayStation 3 НЕ съдържат соловата кампания (campaign mode), НЕ съдържат кооперативен режим на игра (co-op mode), като и някои от нововъведенията за XboxOne и PlayStation 4.

  Добре дошъл в Call of Duty: Black Ops III ! В мрачното и злокобно бъдеще се ражда нова порода Black Ops войници. Те ще прекрачат отвъд линията, която разделя човечността и технологията, за да поставят под въпрос моралните ни устои.

  Влез в ролята на подобрен технологично войник от бъдещето в най - дълго правената COD игра. На 6 ноември ще станат три години, посветени от Treyarch.

  Играта се състои от мултиплеър режим (multiplayer mode) и Зомби режим под формата на филм-ноар (Zombie mode).
  С подобрените войници идват и нови умения – за първи път в историята на COD можеш да тичаш по стените – това е част от новата система за движения, както и плуване и битки под водата.
  'Specialist' персонажи – 9 различни войника, които се развиват самостоятелно. Те притежават уникални оръжия и умения за своя клас, които могат да бъдат подбирани в началото, според нуждите на отбора.
  Gunsmith – ново умение, което ти позволява да се екипираш с допълнителна оптика и други пособия, а ако си достатъчно креативен, можеш и да създадеш свой камуфлаж и емблеми.
  Зомбитата се завръщат! – нов режим, различен от кампанията на Call of Duty: Black Ops III, със своя история и самостоятелни нива на прогрес.  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти