Burnout Paradise product
НазадGCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360Напред

Burnout Paradise, за Xbox 360

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGBURNOUTPARADISEXBOX360
 • Модел: Burnout Paradise
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Burnout Paradise дава на играчите разрешение да всеят разруха сред Paradise City, най-доброто състезателно бойно поле без излишни пречки, с огромна инфраструктура от запушени от трафик пътища, от който да се възползвате. Вече няма нужда да се разправяте се менюта или безцелно да търсите забавление, както в други игри с отворен свят. В Burnout Paradise всеки сантиметър от света е построен, за да достави спиращ сърцето Burnout геймплей. На всяко кръстовище дебне потенциална катастрофа, а всяка пряка е възможност да натрупате още повече нарушения.

  Разбира се, правилата са направени, за да могат да бъдат нарушавани. Когато играчите влезнат в Paradise City, им се дава шофьорска книжка, която започва да трупа най-агресивните, безотговорни и разрушителни действия на играчите зад волана. Но не закона ще следи прогреса на играча… когато геймърите започнат да стават прекалено добри ще се изправят срещу най-известните „бърнъри” на града, а тези легенди не се интересуват от това кой преминава през финалната линия първи.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти