BitDefender Mobile Security for Android product
SOFBDEFMS2013

BitDefender Mobile Security for Android, лиценз за 1 устройство за 1 година

  18.81 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Bitdefender Mobile Security 2013

  Bitdefender Mobile Security за Android

  Bitdefender Mobile Security осигурява интелигентен антивирусен софтуер и уеб сигурност за устройства, работещи с Android. Работи на принципа на „in-the-cloud“ технология за сканиране, която открива дори най-новите заплахи, без да изтощава допълнително батерията.
  Bitdefender Mobile Security Ви защитава като предоставя информация за платените услуги и за изискванията за достъп до интернет или лични данни на всички софтуерни приложения. По този начин Ви помага да направите съзнателен избор за предоставянето на своите лични данни и поверителна информация в интернет.

  Anti-Theft!!!

  Bitdefender Mobile Security притежава функцията „Anti-theft“ с „web dashboard“ и SMS команди. Anti-Theft модула предоставя възможност за дистанционно локализиране, заключване, изтриване и изпращане на SMS съобщение до Android устройството. Незаменима функция в случай на кражба.

  Web Защита

  Bitdefender Mobile Security за Android използва „Bitdefender Cloud“ услуги, за да предупреждава потребителите, когато сърфират за уеб страници, които съдържат зловреден софтуер, фишинг или измамно съдържание.

  Сканиране по време на инсталация

  Bitdefender Mobile Security ще се погрижи вашето Android устройство да остане защитено, чрез автоматично сканиране на всяко приложение, веднага след неговото инсталиране. Това също помага на потребителите да бъдат информирани и защитени, винаги когато инсталират и изпрoбват нови приложения за своето Android устройство.

  On-Demand Scanning (Сканиране при поискване от потребителя)

  „On-Demand Scan“ или сканиране при поискване от потребителя може да се проведе по всяко време, за да се уверите, че всички приложения, инсталирани или съхранени в паметта на телефона са законни и безопасни.

  Наблюдение и контрол на приложенията

  Bitdefender Mobile Security за Android позволява на потребители, Retailте да следят изискванията за достъп на всяко приложение. Информира Ви кои приложения се опитватват да получат достъп до интернет или поверителна информация (списъка с контакти, съобщения, записи в календара, фото галерия). Също така ще Ви покаже на какви приложения е дадено разрешение за достъп до платената функционалност на устройството, като например телефонни обаждания или изпращане на текстови съобщения.

  Висока производителност и ниска консумация на батерията

  Благодарение на високотехнологичното „Cloud“ базирано откриване на заплахи, Bitdefender Mobile Security за Android защитава интернет сърфирането и предотвратява инсталирането на зловредни приложения, като на практика не въздейства съществено на живота на батерията.

  Системни Изисквания
  - Android 2.2 или по-нова версия
  - Активна свързаност с интернет
  - Стандартен Android браузър


  Виж още Антивирусен, Защитен софтуер BitDefender

  Технически характеристики

  Тип:  Антивирусна защита
  Платформа:  Android
  Вид:  Лиценз
  Потребители:  1 бр.
  Носител:  Ключ за активация