Beats Solo2 On-Ear Black product
НазадMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBНапред

Слушалки Beats by Dre Solo 2, микрофон, професионални, сгъваеми, черни

 • Марка: Beats By Dre
 • Код: MULHAPPLEMH8W2ZMB
 • Модел: Beats Solo2 On-Ear Black
 • Код на производител: mh8w2zm/b
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Beats by Dre Solo 2

  Слушалките с рамка за глава Beats Solo 2 са подобрена версия на най-популярния модел слушалки на Beats by Dr. Dre. Предлагат подобрена акустика, по-широк обхват и подсилена чистота на звука.
  Слушалките Beats Solo 2 осигуряват по-динамичен и широк обхват на звука. Възпроизвеждат музиката по-ясно и по-близко до студийното й звучене.
  Рамката на слушалките е извита с цел подобряване на комфорта. Наушниците с размер на ухото са разположени под лек ъгъл за оптимално удобство и качествено доставяне на звука. Възглавничките са от специален материал не задържащ топлината и свеждащ до минимум пропускането на външни звуци.
  Наушниците се сгъват от средата на рамката навътре, позволявайки удобно и сигурно пренасяне и съхранение. Материалите в производството на слушалките способстват за луксозен вид и издръжливост във времето.
  RemoteTalk кабелът позволява лесно приемане на разговори и управление на музиката без нужда от изваждане на мобилното устройство от джоба.

  Подобрен звук
  Удобен дизайн
  Минималистичен външен вид
  Лесно управление

  Технически характеристики

  Вид:  Върху ухо
  Микрофон:  Да
  Тип на връзката:  Жична
  Цвят:  Черен
  Тип:  Затворени

  Свързани продукти