Beats Solo2 On-Ear Black product
НазадMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBMULHAPPLEMH8W2ZMBНапред

Слушалки Beats by Dre Solo 2, микрофон, професионални, сгъваеми, черни

  • Марка: Beats By Dre
  • Код: MULHAPPLEMH8W2ZMBСлушалки Beats by Dre Solo 2, микрофон, професионални, сгъваеми, черни
  • Модел: Beats Solo2 On-Ear Black
  • Код на производител: mh8w2zm/b
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
385.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Beats by Dre Solo 2

Слушалките с рамка за глава Beats Solo 2 са подобрена версия на най-популярния модел слушалки на Beats by Dr. Dre. Предлагат подобрена акустика, по-широк обхват и подсилена чистота на звука.
Слушалките Beats Solo 2 осигуряват по-динамичен и широк обхват на звука. Възпроизвеждат музиката по-ясно и по-близко до студийното й звучене.
Рамката на слушалките е извита с цел подобряване на комфорта. Наушниците с размер на ухото са разположени под лек ъгъл за оптимално удобство и качествено доставяне на звука. Възглавничките са от специален материал не задържащ топлината и свеждащ до минимум пропускането на външни звуци.
Наушниците се сгъват от средата на рамката навътре, позволявайки удобно и сигурно пренасяне и съхранение. Материалите в производството на слушалките способстват за луксозен вид и издръжливост във времето.
RemoteTalk кабелът позволява лесно приемане на разговори и управление на музиката без нужда от изваждане на мобилното устройство от джоба.

Подобрен звук
Удобен дизайн
Минималистичен външен вид
Лесно управление


Виж още Слушалки Beats By Dre

Технически характеристики

Вид:  Върху ухо
Микрофон:  Да
Тип на връзката:  Жична
Цвят:  Черен
Тип:  Затворени

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: