Battlefield 1 Collectors Edition product
НазадGCONGBATTLEFIELD1CEPS4GCONGBATTLEFIELD1CEPS4GCONGBATTLEFIELD1CEPS4GCONGBATTLEFIELD1CEPS4GCONGBATTLEFIELD1CEPS4Напред

Battlefield 1 Collectors Edition, за PS4

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGBATTLEFIELD1CEPS4
 • Модел: Battlefield 1 CE
 • Код на производител: PL30765
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Играта излиза на Октомври 18, 2016.

  Hellfighter Pack:
  Hellfighter trench Shotgun.
  Hellfighter M1911.
  Hellfighter Bolo Knife.
  Hellfighter Insignia.
  ВНИМАНИЕ! Съдържанието на Battlefield 1 Collector's Edition не е обявено официално и може да бъде променено!
  Battlefield 1 Collector's Edition съдържа:

  Играта Battlefield 1.
  Фигура с височина около 35см .
  Ексклузивна метална кутия.
  Екслузивен плакат от плат.
  Карти за игра.
  Капсула за съобщение за пощенски гълъб + допълнително дигитално съдържание.
  Ексклузивна емблема.


  Battlefield 1 пренаписва историята в пряк и преносен смисъл с уникалния си алтернативен поглед към Първата световна война и иновативен геймплей, извеждащ отборните екшън игри на ново ниво! Насред динамично променящите се терени и условия, в един свят погълнат изцяло от война, нито една схватка няма да бъде сходна с предишната. От идиличната френска провинция, през италианските Алпи, чак до арабските пустини, Battlefield 1 ще ти предложи уникално разнообразие и емоции в увлекателната си солова кампания, като същото важи с десеторна сила за взривоопасния мултиплейърен режим!

  Единствено в Battlefiled 1 можеш да видиш сблъсък на кон с танк! Алтернативната реалност, в която се развива играта, е дала възможност на авторите й да развихрят въображението си до неподозирани нови висоти в името на ударна доза адреналин за играчите.
  Очакват те някои от най-мащабните битки, които някога си виждал в игра. Мултиплейърът поддържа до 64 играча, които ще се изправят едни срещу други по земя, въздух и вода. Искаш да сееш разруха от дистанцията на бойния си кораб, да стоварваш бомби от самолета си или да покажеш, че си най-неустрашимия воин и просто да се затичаш към тежковъоръжените си врагове, въоръжен единствено с груба, обсипана с шипове бухалка? Изборът е изцяло твой!
  Подлежащата на разрушение околна среда и динамично променящите се метеорологични условия внасят неочакван елемент във всяка битка. Отборът, който се възползва максимално добре от тези фактори, със сигурност ще има по-голям шанс за победа!
  Нов мултиплейърен режим, наречен Operations! Очаква те серия от взаимосвързани карти, където нападателите трябва да пробият през линията на отбраната, за да пренесат конфликта на следващата карта, докато защитниците се опитват да ги спрат. Терминът „мащабна онлайн битка“ току-що придоби нови измерения!

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти