Batman: Arkham Knight product
НазадGCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEGCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEGCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEGCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEGCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEGCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEНапред

Batman: Arkham Knight, за XBOXONE

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGBATMANARKHAMKNIGHTXBOXONEBatman: Arkham Knight, за XBOXONE
 • Модел: Batman: Arkham Knight
 • Код на производител: pl27555
 • Налично във външен склад
  39.91 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Batman: Arkham Knight

  Готов ли си да бъдеш Batman?

  Грабвай маската, слагай наметалото и скачай в батмобила, защото в новата игра Batman Arkham Knight те очаква много динамичен екшън, красиви битки и зашеметяваща графика, на която да се насладиш.

  Плашилото се завръща, но този път си води завидна компания – стари познати на Batman са се събрали, водени от едничката цел - веднъж завинаги да го победят.

  Next Gen графиката ще те накара да почувстваш Gotham както никога до сега. Детайлите на сградите са забележими, когато прелиташ покрай тях, можеш дори да надникнеш през прозорците.

  Gotham е изпълнен с живот. Ако спреш на часовниковата кула на Оракула и се заслушаш, ще доловиш отекващите изстрели на ставащия през няколко преки обир, а ако се загледаш, може дори да видиш участниците в него.

  За първи път имаш възможност да управляваш батмобила и да се разполагаш с всички негови екстри.

  Една година след смъртта на Joker, Batman се завръща с нови умения и комбота. Битките са все така зрелищни и динамични, а пазителят на Gotham е още по- брутален.  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: