Batman: Arkham Knight + ключодържател product
НазадGCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4GCONGBATMANARKHAMKNIGHTKEYPS4Напред

Описание

Описание
Всеки направил поръчка на играта ще получи и допълнително бонус съдържание, което предоставя достъп до 4 ексклузивни challenge карти и възможността да играе с Harley Quinn, както и оригинален ключодържател с лика на Черният Рицар.

В експлозивния финал на Arkham поредицата, Batman се изправя пред най-огромната заплаха грозяща града, който се е заклел да защитава. The Scarecrow се завръща, успявайки да обедини впечатляващ списък от супер злодеи като Penguin, Two-Face и Harley Quinn, които да унищожат Черният Рицар веднъж и завинаги. Batman: Arkham Knight представя уникалния дизайн на Rocksteady отнасящ се до Батмобила, който ще може да се управлява от играча, за пръв път в историята на поредицата. Появата на легендарния автомобил в комбинация с всепризнатия геймплей на Batman Arkham поредицата, предлага на феновете най-доброто и пълно Batman изживяване. Впусни се в улиците на Gotham City и се издигни високо над сградите на града. Бъди Batman!

https://www.ozone.bg/media/catalog/product/b/a/batman-arkham-knight-ps4_16.jpg


Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: