Batman: Arkham Knight - Special Edition product
НазадGCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4Напред

Batman: Arkham Knight - Special Edition, за PS4

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGARKHAMKNIGHTSEPS4
 • Модел: Arkham Knight SE
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Специалното издание на Batman: Arkham Knight пристига в колекционерска метална кутия.

  Всеки направил предварителна поръчка на играта ще получи и допълнително бонус съдържание, което предоставя достъп до 4 ексклузивни challenge карти и възможността да играе с Harley Quinn.

  В експлозивния финал на Arkham поредицата, Batman се изправя пред най-огромната заплаха грозяща града, който се е заклел да защитава. The Scarecrow се завръща, успявайки да обедини впечатляващ списък от супер злодеи като Penguin, Two-Face и Harley Quinn, които да унищожат Черният Рицар веднъж и завинаги. Batman: Arkham Knight представя уникалния дизайн на Rocksteady отнасящ се до Батмобила, който ще може да се управлява от играча, за пръв път в историята на поредицата. Появата на легендарния автомобил в комбинация с всепризнатия геймплей на Batman Arkham поредицата, предлага на феновете най-доброто и пълно Batman изживяване. Впусни се в улиците на Gotham City и се издигни високо над сградите на града. Бъди Batman!


  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти