Batman: Arkham City GOTY product
НазадGCONGBATMANARKHAMCITYGOTYPS3GCONGBATMANARKHAMCITYGOTYPS3GCONGBATMANARKHAMCITYGOTYPS3GCONGBATMANARKHAMCITYGOTYPS3GCONGBATMANARKHAMCITYGOTYPS3Напред

Batman: Arkham City GOTY, за PlayStation 3

  39.91 лв - ст.цена
  39.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Batman: Arkham City GOTY

  Batman: Arkham City Game of the Year Edition включва следното допълнително съдържание:Harley Quinn's RevengeCatwoman PackRobin Bundle PackNightwing Bundle PackArkham City Skins PackChallenge Map Pack

  Добре дошли в Аркам Сити!
  Предполагаше се, че лудницата „Аркам” е дом на най-ужасните престъпници в Готам сити и ги пази сигурно и строго. Но тя се провали. Сега в изблик на пълно отчаяние кметът на Готам е преградил със стена участък от града и го е превърнал в огромен затвор: Аркам Сити.
  Когато Двуликият се опитва да подпали барутния погреб, който представлява Аркам Сити, идва вашия ред в ролята на Батман да влезете в този хаотичен град и да наложите закона над размирниците.

  С нови приспособления, движения и геймплей елементи, Arkham City стъпва на напрегнатото действие в Arkham Asylum и разкрива Черния рицар в оригинална история, която обрисува класическите гении в лагера на съюзниците и на злодеите.
  Ще преживеете ли нощта в Аркам Сити?


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+