Batman: AOB product
НазадGCONGWBIBATMANAOBVITAGCONGWBIBATMANAOBVITAGCONGWBIBATMANAOBVITAGCONGWBIBATMANAOBVITAGCONGWBIBATMANAOBVITAGCONGWBIBATMANAOBVITAНапред

Batman: Arkham Origins Blackgate, за PSVITA

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGWBIBATMANAOBVITA
 • Модел: Batman: AOB
 • Код на производител: 20703
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Batman: Arkham Origins Blackgate се възползва от опита, натрупан с предишните заглавия от поредицата, използвайки свеж и вълнуващ подход. Действието в играта, разработена от Armature Studio за Nintendo 3DS и PS Vita, се развива три месеца след събитията в Batman: Arkham Origins.
  В Blackgate ще разполагате със същите устройства, както в конзолната Batman: Arkham Origins, а също и със сходни битки и 3D кътсцени, но играта ще се развива 2.5D околна среда, в стила на Metroid.
  Batman: Arkham Origins Blackgate разкрива съвсем нова глава от кариерата на Батман. В течение на играта той ще развие отношенията си с младия капитан Гордън (Captain Gordon) и за първи път ще се срещне с Жената-котка (Catwoman ) в Arkham вселената.
  Традиционната система за опит е заменена в зависимост от това до какви приспособления Батман има достъп към момента.

  Няма определен ред за битките с босовете.
  В истински Metroid стил целият затвор "Блекгейт" (Blackgate) е проектиран да се отваря в зависимост от напредъка ви, като зоните се отключват в зависимост от увеличението на ресурсите и опциите на Черния рицар.

  Всеки избор на предмети и битки има значение, тъй като оказва влияние върху бъдещите ви сблъсъци с противниците, както и върху края на историята.

  Батман автоматично се настройва към враговете, които се намират в близост до него.

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти