Avtek TouchScreen 75 Pro4K 1TV085 product
INTBOAVTEK1TV085INTBOAVTEK1TV085

Описание

Avtek TouchScreen 75 Pro4K
1TV085

Pro4K е най-новото поколение интерактивни плоски панели, съчетаващи най-добрите качества на LCD дисплей и интерактивна бяла дъска. Предлага се в размери: 55, 65, 75 и 86 инча.
Pro4K серията напълно поддържа резолюция UHD / 4K (3840 x 2160) при 60 Hz благодарение на модерния LCD панел, произведен от LG. Корпусът на екрана осигурява нов OPS конектор за вграден компютър, както и HDMI 2.0 и DisplayPort портове за свързване на всяко съвременно аудио-видео оборудване.

Вградената, бърза и интелигентна операционна система Android заедно с предварително инсталираните приложения позволява на всеки потребител да получи основната функционалност без допълнителен компютър. Освен това инсталирането на допълнителни приложения за Android също е възможно.

Новата серия въвежда подобрена гъвкавост и цялостна полезност. Двата споделени USB порта отпред позволяват използването на един и същ USB порт както за Android, така и за вградения OPS компютър (дисплея автоматично идентифицира кой източник е активен и пренасочва USB порта), а двата комплекта конектори (включващи: аудио, видео и тъч функционалност) са чудесно решение за потребители с няколко свързани източника.

HDMI изходният порт вместо VGA предлага по-голямо качество и възможности, включително VGA в HDMI изход и стрийминг на Android на друг дисплей, проектор или записващо устройство.
Pro4K серията е окомплектована с най-новата версия на софтуера за анотация на EasiNote. Потребителите имат възможност не само да използват функцията "бяла дъска" или анотиране върху всички показвани източници, но и да използват няколко нови инструмента, като например: Рефлектор, Таймер, Стоп часовник и Гласуване (инструмент за гласуване).

Включен е и софтуер за Windows. Софтуерът Note3 предлага класическа функционалност за бяла дъска, съчетана с инструменти по специализираните предмети и допълнителни ресурси. Connect е фантастично решение за поточно предаване на Windows PC изображения към мобилни устройства, контрол на презентацията или изпращане на снимки, филми и други файлове от джобните устройства на потребителя до големия екран на Avtek Pro4K. Има и приложение Capture Windows, което прави записването и редактирането на работния плот на Windows лесно и интуитивно.

Новият външен вид с ултра-тясна рамка прави цялостния външен вид още по-добър в сравнение с високо оценените предишни серии: Pro и Pro2.

Новото поколение OPS компютри е чудесно решение за всички видове приложения. Благодарение на SSD устройството и 6-тото поколение процесор Intel SkyLake производителността не е проблем. Потребителят може да се съсредоточи върху съдържанието и да се увери, че всичко ще бъде гладко, бързо и ще се появи в зашеметяваща резолюция UHD @ 60 Hz.

Сертификати CE, ISO 14001, ISO 9001, RoHS
Интерфейс HID, съвместим с USB 1.1, 2.0. PNP
Резолюция 3840 x 2160, 4K
Контраст 1200:1
Яркост 330 cd/m2
Време за реакция 8 ms
Формат 16:9

Видео входове HDMI (2x), VGA (D-Sub 15)
Тегло 60 кг
Размер на дисплея 1762 x 1034 x 100 мм.
Точност 2 мм.
Панел 75" LED
Изобразяеми цветове 1,07 милиaрда
Ъгли на видимост 178˚ / 178˚
Живот на панела 30 000 часа
Тъч резолюция 32767 x 32767 точки
Метод на управление Пръст или всеки друг стилус
VESA размер 800x400
Връзка с компютър USB x2
Аксесоари в комплектацията Аудио кабел, захранващ кабел, Кратко ръководство за работа, дистанционно управление с батерии, USB кабел, VGA кабел
Видео изходи HDMI
Аудио входове mini jack 3.5 мм.
Аудио изходи mini jack 3.5 мм.
Тъч технология IR, 20 точки
Време за реакция (тъч) < 15 ms
Дебелина на каленото стъкло 4 мм.
Допълнителна функционалност OPS слот, Тъч екранно меню, USB Media Player


Виж още Интерактивни Дъски Avtek

Вземи на изплащане