Atelier Sophie The  product
НазадGCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4Напред

Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book, за PS4

  • Марка: Tecmo KOEI
  • Код: GCONGATELIERSOPHOEALCHEMISTPS4Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book, за PS4
  • Модел: Atelier Sophie: Alchemist
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
107.91 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Плодотворни дървета се накланят под шумоленето на вятъра. Птиците пеят песните си заедно с утринното слънце, а светлината му огрява разцъфтелите цветя. Един единствен път води до малка къща, където живее едно момиче. Sophee е весела и жизнерадостна, макар и малко разсеяна на моменти - обикновено момиче, което можеш да срещнеш на всякъде. Въпреки това, тя притежава една специална сила, която останалите ѝ съграждани нямат. Тайнствената власт да смесва най-различни материали, създавайки нещо съвсем уникално - "Алхимия", от друга страна за съжаление тя продължава да се проваля в друго умение - "Синтезис". Тя достига своята граница, без книги за Алхимията, които да чете или без наставник, който да я направлява. Но един ден, Sophee се сблъсква с тайнствена книга, която може да се движи и говори сам сама. Тази среща се превръща в едно ново начало за героинята... ново приключение в един свят, където нищо не е същото.

Развиваща се на фона на средновековна Европа, седемнадесеттата игра от Atelier поредицата, следва подвизите на един млад послушник Алхимист, който открива, че е собственик на загадъчна сила - магически том със собствена душа. Тайнствената книга изглежда, че крие всички тайни на Алхимическото изкуство и е на път да е превърне в най-верния наставник на Sophee.


Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Role Playing
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+