Atelier Firis: The Alchemist and the Journey product
НазадGCONGATELIERFIRISTAMJPS4GCONGATELIERFIRISTAMJPS4GCONGATELIERFIRISTAMJPS4GCONGATELIERFIRISTAMJPS4GCONGATELIERFIRISTAMJPS4GCONGATELIERFIRISTAMJPS4GCONGATELIERFIRISTAMJPS4Напред

Описание

Имало едно време град, изолиран от останалата част на света. В този град живее момиче на име Firis. Неочаквано, тя се среща с Placht и Sophi, които й разкриват тайната на алхимията. Firis започва да се обучава, заредена с ентусиазъм и постоянство. Ала родителите й не са съгласни с нейния избор. За да докаже на тях и на града нуждата от алхимия, Firis трябва да премине и изпит следващата година. Ако го вземе, това ще означава, че тя може да остане извън града и да изучава обширния свят. Провали ли се - ще трябва да се върне обратно в градчето. Разполага с една година.
Разбира се, тя не може да тръгне сама. Затова по - голямата й сестра решава, че ще я придружи, за да бъде нейн съветник и пазител.
С най - новата глава от Atelier сериите, започва едно красиво и динамично приключение, което ще те отведе на причудливи места и ще се изправиш срещу много изпитания.

Походови битки, с възможност за изпълнения на общи комбота и вниматлено обмисляне на тактиката.
Събирай полезни материали навсякъде, където отидеш. Ще се изненадаш колко приложения имат те.
Алхимия - основновото умение, което ще окаже огромно влияние на играта ти. Ще можеш да създаваш всякакви предмети без да се ограничаваш до оръжия и брони. Богата крафтинг система с добавяне на материали, кристали и бонуси.
Открий важните неща в живота с помощта на:
Firis - главният герой, това си ти - бъдещ алхимист.
Liane - сестра й, съветник и спътник.
Ilmeria - гениален алхимист, изпълнена с гордост и готова да даде всичко от себе си.
Revy - винаги е добре да можеш да разчиташ на уменията на боец с меч. Въпреки, че изглежда мрачен, всъщност Revy ще ти бъде от голяма полза.
Sophie - още един алхимист, която ще те научи на всичко, което знае.
Plachta - спътничката на Sophie. Срещата с тях ще промени съдбата ти.
Oscar - млад пътешественик с уникалното умение да разговаря с растения.
Drossel - драматург, която не приема живота на сериозно. Радостта е част от успеха.
Angriff - тайнствен наемник, на когото викат "Безсмъртния". Как да не се запознаеш с него?!
Ren - отново алхимист, този път сериозна и предизвикателна млада дама, която винаги ще ти каже мнението си право в очите.
Norbert - този, който обича да дразни. Въпреки, че е лицензиран алхемист, външният му вид не прилича на такъв. През повечето време ще се опитва да се отърве от каквито и да е задачи, ала ако имаш наистина нужда от него - ще се притече на помощ безрезервно.
Dion - нежен и открит, той най - накрая е минал изпита си за алхимик и е нетърпелив да научи всичко.
Aurelie - независимата дама от гората, с която трябва да внимаваш. Тя няма да ти позволи да я третираш като възрастна жена, каквато е. Срещала е десетки алхимици и има набито око да различава добрите.
Kald - историкът, който знае всичко. Единствения му проблем е, че трудно комуникира с...жени.
Kirsche - най - младият алхимист, който успява да мине изпита си. Въпреки възрастта си, тя е много умна и с дълбоки познания. Притеснява се, че не може да си намери приятели.
Fritz - какви ли тайни може да разкрие един кукловод с невероятни бойни умения?
И много други, с които ще се запознаеш по пътя.


Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: