Assassins Creed product
НазадGCONGUBIACSYNDICATECCEONEGCONGUBIACSYNDICATECCEONEGCONGUBIACSYNDICATECCEONEGCONGUBIACSYNDICATECCEONEGCONGUBIACSYNDICATECCEONEGCONGUBIACSYNDICATECCEONEНапред

Assassins Creed: Syndicate Charing Cross Edition, Съдържа: Eксклузивна колекционерска кутия, Фигура Jacob Cross-Road - 27см, Книга с арта на играта, Двустранна карта на Лондон, Диск с официалната музика към играта, 2 DLC мисии; за XBOX ONE

  • Безплатна доставка
139.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеAssassin’s Creed: Syndicate Charing Cross Edition включва:

Играта Assassin’s Creed: Syndicate.
Eксклузивна колекционерска кутия.
Фигура Jacob Cross-Road - 27см.
Книга с арта на играта.
Двустранна карта на Лондон.
Диск с официалната музика към играта.
2 мисии допълнително дигитално съдържание за сваляне:
The Darwin and Dickens Conspiracy.
Runaway Train.Лондон, 1868.

Индустриалната революция е отворила пътя към ерата на новите изобретения, които ще променят живота на милиони. Предизвикателствата на новаторството подтикват хората да се преселят в Лондон и да се впуснат в изследване на откриващия се нов свят. Свят, който вече не се управлява от царе, императори, политици или религия, свят управляван от новата доминираща власт – парите!
Представяме ти асасина Jacob Frye, който с помощта на близначката си Evie ще промени съдбата на милиони в новия Assassin’s Creed Syndicate. С негова помощ ще се изправиш срещу корупцията в Лондон и ще поведеш подземния свят в динамична битка, изпълнена с много екшън и интриги.

Лондон през 19 век ще ти представи едно от най- емблематичните постижения на Индустриалната революция – сложната железопътна мрежа.

Изследвай гара Чаринг Крос – може би най - известната такава от Викторианската ера с изданието Assassin’s Creed Syndicate Charing Cross Edition. В допълнение към играта, това издание съдържа ексклузивна колекционерска кутия, фигура Jacob Cross-Road - 27 см, книга с арта от играта, двустранна карта на Лондон, диск с музиката към играта и две допълнителни мисии с общо игрово време – около час.
Първият асасин роден в модерната епоха – играй с бунтарски настроения Jacob Frye. Техниката за промъкване е подобрена. Разполагаш с богат арсенал от оръжия, някои от които не са били използвани досега в поредицата: кукри, бокс, скрит меч в бастун и др. Възползвай се от новите технологии, за да изстрелваш въжета и да се изкачваш по - лесно по сградите и изненадай противниците си в гръб.
Отдай се на индустриален Лондон – От Бъкингамския Дворец до Уайтчапъл, ти ще бъдеш победителят в богатия отворен свят на Викториански Лондон. Използвай движещите се превозни средства както за прикритие, така и за измъкване. Впусни се в среднощни гонки по улиците на Лондон с карети или с параходи по водите на Темза .
Поведи подземния свят на Лондон – с Jacob за лидер можеш да създадеш най - свирепата банда на Великобритания, която да донесе свобода на потиснатите. Независимо дали ще ти се наложи да ограбваш влак или да освобождаваш деца, нищо не би могло да те спре по пътя към справедливостта.Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Stealth
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+