Assassins Creed: Unity product
GMACUNITYPREORDERPCGMACUNITYPREORDERPCGMACUNITYPREORDERPCGMACUNITYPREORDERPC

Игра Assassins Creed: Unity, за PC

 • Модел: Assassins Creed: Unity
 • Марка: Ubisoft|
 • Код: GMACUNITYPREORDERPCИгра Assassins Creed: Unity, за PC
 • Код на продукта: PL24012
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassins Creed: Unity

  Добре дошли в някога великолепния Париж! Assassin’s Creed Unity ви изпраща в 1789 г. – времето на Френската революция, за да се разучите тайните на най-обширния и увлекателен град, пресъздаван някога в игра от поредицата Assassin’s Creed. По улиците на Париж умиращите от глад жители се готвят да вдигнат оръжие в името на свободата и равенството. В това време на хаос и насилие, млад мъж на име Арно поема по смъртоносния път на изкуплението, наранен от загубата на любимите си хора. Стремежът на Арно го запраща насред безпощадна битка за съдбата на нацията и го превръща в истински майстор асасин.
  Проправяйте си път из впечатляващия, мащабен отворен свят Париж, благодарение на мощта на новия енджин Anvil, създаден специално за конзолите от ново поколение. Assassin’s Creed Unity ви дава пълен контрол върху паркур механиката, преработената бойна система за по-наситено изживяване на битките, нов стелт режим, система за прикритие и техники за манипулиране на тълпата. Дайте воля на асасина, който се крие във вас, като персонализирате оръжията, екипировката, облеклото и специалните умения, за да подхождат на стила ви на игра.
  В допълнение към обширната сингъл плейър кампания, можете да се присъедините към до трима ваши приятели и да участвате в подчинените на историята кооперативни онлайн мисии, създадени с идеята асасините да играят заедно. Уменията и уникалната екипировка, които сте придобили в сингъл плейър кампанията ще бъдат достъпни и в кооператива, за да можете да изразите личния си стил, без значение дали ще използвате груба сила, гъвкавост или промъкване. Ще имате възможност да избирате и уникално кооперативно умения, което ще помогне на отбора ви да оцелее, да избягва нападения или да се бие по-ефективно в полза на отбора.

  Минимални системни изисквания:

  Recommended System Requirements:
  Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz
  AMD Phenom II X4 820
  Nvidia Geforce GTX 560
  AMD Radeon HD 6870
  6GB RAM
  DirectX 11
  20GB Hard Disk Space
  Windows 7 or 8.1


  Виж още Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти