Assassins Creed: Unity Notre Dame Edition product
НазадGCONGASSASSINSCUNDPS4GCONGASSASSINSCUNDPS4GCONGASSASSINSCUNDPS4GCONGASSASSINSCUNDPS4GCONGASSASSINSCUNDPS4GCONGASSASSINSCUNDPS4GCONGASSASSINSCUNDPS4Напред

Assassins Creed: Unity Notre Dame Edition, за PlayStation 4

  • Безплатна доставка
199.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Assassins Creed: Unity Notre Dame Edition

Assassin's Creed: Unity Notre Dame Edition съдържа:
Две допълнителни мисии в сингъл-плейър кампанията (The Chemical Revolution и The American Prisoner), удължаващи геймплейното време с 45 минути.
Луксозна колекционерска опаковка.
Детайлна фигурка на Арно Гаргойл с височина 39,5 сантиметра.
Артбук.
Саундтракът на играта.
Две литографии.
Добре дошъл в Париж! Assassin’s Creed Unity те изпраща в 1789 г. – времето на Френската революция, за да разучиш тайните на най-детайлния град, пресъздаван до момента в поредицата. В това време на хаос и насилие, млад мъж на име Арно поема по смъртоносния път на изкуплението, наранен от загубата на любимите си хора. Стремежът на Арно го запраща насред безпощадна битка за съдбата на нацията и го превръща в истински майстор асасин.
Проправяй си път из впечатляващия, мащабен отворен свят Париж, благодарение на мощта на новия енджин Anvil, създаден специално за конзолите от ново поколение. Assassin’s Creed Unity ти дава пълен контрол върху паркур механиката, преработена бойна система за по-наситено изживяване на битките, нов стелт режим, система за прикритие и техники за манипулиране на тълпата.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Вземи на изплащане