Assassin's Creed: Syndicate Special Edition product
НазадGMASSASSINSCREEDSYNDICATESEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATESEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATESEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATESEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATESEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATESEPCНапред

Игра Assassin's Creed: Syndicate Special Edition, за PC

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassin's Creed: Syndicate Special Edition

  1 мисия допълнително дигитално съдържание за сваляне:
  The Darwin and Dickens Conspiracy.

  Лондон, 1868.

  Индустриалната революция е отворила пътя към ерата на новите изобретения, които ще променят живота на милиони. Предизвикателствата на новаторството подтикват хората да се преселят в Лондон и да се впуснат в изследване на откриващия се нов свят. Свят, който вече не се управлява от царе, императори, политици или религия, свят управляван от новата доминираща власт – парите!
  Представяме ти асасина Jacob Frye, който с помощта на близначката си Evie ще промени съдбата на милиони в новия Assassin’s Creed Syndicate. С негова помощ ще се изправиш срещу корупцията в Лондон и ще поведеш подземния свят в динамична битка, изпълнена с много екшън и интриги.

  Лондон през 19 век ще ти представи едно от най- емблематичните постижения на Индустриалната революция – сложната железопътна мрежа.

  Първият асасин роден в модерната епоха – играй с бунтарски настроения Jacob Frye. Техниката за промъкване е подобрена. Разполагаш с богат арсенал от оръжия, някои от които не са били използвани досега в поредицата: кукри, бокс, скрит меч в бастун и др. Възползвай се от новите технологии, за да изстрелваш въжета и да се изкачваш по - лесно по сградите и изненадай противниците си в гръб.
  Отдай се на индустриален Лондон – От Бъкингамския Дворец до Уайтчапъл, ти ще бъдеш победителят в богатия отворен свят на Викториански Лондон. Използвай движещите се превозни средства както за прикритие, така и за измъкване. Впусни се в среднощни гонки по улиците на Лондон с карети или с параходи по водите на Темза .
  Поведи подземния свят на Лондон – с Jacob за лидер можеш да създадеш най - свирепата банда на Великобритания, която да донесе свобода на потиснатите. Независимо дали ще ти се наложи да ограбваш влак или да освобождаваш деца, нищо не би могло да те спре по пътя към справедливостта.

  Минимални системни изисквания:
  CPU: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
  RAM: 6 GB
  OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10(64bit versions)
  Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 50 GB


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+