Assassins Creed Liberation HD product
НазадGMASSASSINSCREEDLIBERATIONPCGMASSASSINSCREEDLIBERATIONPCGMASSASSINSCREEDLIBERATIONPCGMASSASSINSCREEDLIBERATIONPCGMASSASSINSCREEDLIBERATIONPCНапред

Игра Assassin's Creed Liberation HD, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassin's Creed Liberation HD

  Като извлича пълните предимства на новия хардуер, Assassin’s Creed III: Liberation HD предлага графични подобрения като околно среди и персонажи, пресъздадени с висока резолюция и осъвременена кинематография. Геймплеят също е преработен основно с подобрени мисии и добавяне на нови задачи, които увличат още повече в историята на Ейвлин. Разработчиците са обърнали внимание и на аудио-то на играта, музиката е ремастерирана и са добавени нови звукови ефекти.
  Годината е 1765-а. Докато в Бостън и Ню Йорк бушува Американската революция, испанците на юг заговорничат, за да установят контрол над Луизиана за Тамплиерите. Ще им се наложи обаче да включат в сметките и Ейвлин де Гранпре – убийца, в чийто вени тече френска и африканска кръв. Тя се възправя, за да защити народа си. Преживейте нейното приключение в HD за първи път!
  В ролята на Ейвлин, която е първият асасин от женски пол в сагата Assassin’s Creed, вие трябва да използвате уменията, инстинктите и оръжията си, включително мачете, стрелички с отровни върхове, камшик и револвери – за да преследвате и елиминирате противниците си. Променяйте дегизировката си, нападайте враговете си директно като асасин, примамвайте ги в опасни капани като дама или се преструвайте на робиня, за да предизвикате бунт и да заблудите преследвачите си.
  Насладете се на богатия и детайлен свят, пресъздаден благодарение на енджина AnvilNext, който предлага революционна физика, анимация и иновативна бойна система. Надхитрявайте враговете си в блатата на Луизиана с уникалната система Tree Navigation и ги отстранявайте един по един със смъртоносна прецизност. Гмуркайте се в дълбините, за да търсите изгубени съкровища на маите, но имате предвид, че Ейвлин не е единствения хищник, който дебне във враждебния пущинак.

  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz or AMD Phenom 2 X4 955 @ 3.2GHz
  RAM: 2 GB
  OS: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 (both 32/64bit versions)
  Video Card: Nvidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM & Shader Model 4.0)
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 3500 MB


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+