Army of Two:The Devil Cartel Overkill Edition product
НазадGCONGARMYOFTWOTDCOEDPS3GCONGARMYOFTWOTDCOEDPS3GCONGARMYOFTWOTDCOEDPS3GCONGARMYOFTWOTDCOEDPS3GCONGARMYOFTWOTDCOEDPS3Напред

Army of Two: The Devil's Cartel Overkill Edition, за PlayStation 3

  39.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Army of Two: The Devil's Cartel Overkill Edition

  Army of Two: The Devil\'s Cartel Overkill Edition съдържа: Тактическа кооперативна екипировкаПушка TAH-9 - Дайте воля на гнева си с TAH-9!Полимерен костюм и маска!
  Overkill екстри
  Overkillers contract – впуснете се в нова мисия, замислена за непрекъснато, бясно кооперативно разрушение!
  Double-D пушка – удвоете разрушението с единствената пушка с два барабана в арсенала на T.W.O.!Overkill костюм и маска – перфектната униформа за максимално унищожение!
  Отпразнувайте Деня на мъртвитеDay of the Dead костюм – празнувайте този мексикански празник като усмирите духовете на враговете си от картела!Day of the Dead AK-47 автомат – превърнете се в ангел на смъртта с това невероятно оръжие със скин в чест на Деня на мъртвите!
  Day of the Dead маски – сложете си лицето на страха с две маски, специално изработени от известни татуисти.

  В Army of Two: The Devil\'s Cartel се озовавате на смъртоносните улици в Мексико като Алфа и Браво – двама специални агенти, работещи за Международни тактически операции (T.W.O.). Двамата попадат в разгара на нарко-война, за да изпълнят мисия, която ще ги изправи пред корупция и измами. Ще ви се наложи да действате заедно, когато задачите се разкриват, предаността започва да чезне и срещате безмилостен отпор.
  Предлагаща онлайн и кооператив на разделен екран, Army of Two: The Devil\'s Cartel ви дава шанс да се отличите от приятелите си. Играта ви осигурява по-задълбочена и модерна система за подобрения и персонализация. Като се започне от предпазната маска до основните оръжия, можете по свой вкус да персонализирате Алфа и Браво, за да създадете най-смъртоносния екип.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+