Anno Double Pack product
GMUBISOFTANNODOUBLEPACK

Игра Anno Double Pack (Anno 1404 Gold Edition and Anno 2070), за PC

  19.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Anno Double Pack включва:

  Играта Anno 1404 Gold Edition.
  Играта Anno 2070.  ​Anno 1404 Gold Edition

  Anno 1404 и нейното допълнение Anno 1404: Venice са печеливша комбинация от конструиране, икономика, открития, дипломация и военни действия. Построй монументален метрополис и развий идеализирана историческа империя в Ориента и Венеция през Ренесанса. Играта поддържа и мултиплейър, позволявайки да споделяш преживяването с приятели.

  Играй получилата редица награди Anno 1404 и нейното допълнение: срещни се с Ориента и Венеция!
  Запознай се с културата и технологиите на ориенталското строителство като си построиш свое собствено жилище.
  Развий тайно разузнаване, внедри се сред враговете си и саботирай експанзията им като управляваш огромните венециански пристанищни метрополиси!
  Изгради уникална брегова зона със система от пристанища.
  Конструирай впечатляващи венециански и ориенталски монументи, за да ознаменуваш творението си.
  Оформи вътрешността на своя град с алеи, градски стени и замъци.
  Играй Anno 1404 и Anno 1404 Venice в мултиплейър и онлайн – до 4 играчи.
  Предизвикай приятелите си в режим Versus.
  Избери режим Co-op и срази изкуствения интелект, като комбинираш техниките си с приятел.  Anno 2070​

  Събитията в Anno 2070 се развиват в свят от близкото бъдеще, в който промяната в климата е принудила човечеството да се адаптира към покачващите се нива на моретата, вследствие на което някога плодородните земи са станали напълно негостоприемни. Твоята задача е да усвоиш нови технологии, докато се изправяш пред безброй екологични предизвикателства, за да изградиш империите си. Anno 2070 ти предлага възможността да бъдеш архитект на бъдещето и да създадеш утрешния свят.

  Нова ера: придържайки се към фундаментите, превърнали поредицата Anno в супер успех, обстановката от близкото бъдеще внася редица нови геймплей механики, архитектурни открития и нови предизвикателства. В допълнение ще можеш да градиш огромни градове, каквито досега не са съществували в Anno игрите.
  Динамичен свят: светът на Anno 2070 се развива различно в зависимост от стила на игра и изборите на всеки играч. Твоите решения оказват влияние върху околната среда, архитектурния облик на света и на нуждите на населението, което ще те стимулира да подобряваш и да разбираш по-добре влиянието на личните подходи върху използването на световните ресурси.
  Фракции: можеш да избираш между две фракции, когато градиш империята си. Заложи на индустрията като се присъединиш към магнатите или се ориентирай повече към по-разумните приятели на природата - еколозите.
  Богати и разнообразни режими на игра – сингъл плейър кампания, базирана на история, с богато разнообразие от предизвикателства; безкраен сингъл плейър, в който задачата ти е да създадеш най-голямата възможна цивилизация без ограничение във времето; мултиплейър и онлайн елементи.
  Изумителни графики: новата версия на игралния енджин, разработен специално от Related Designs за Anno 2070, предлага спиращо дъха визуално изживяване, каквото не си виждал до момента в поредицата Anno.  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+