Anima: Gate of Memories product
НазадGCONGANIMAGATEOFMEMORIESPS4GCONGANIMAGATEOFMEMORIESPS4GCONGANIMAGATEOFMEMORIESPS4GCONGANIMAGATEOFMEMORIESPS4GCONGANIMAGATEOFMEMORIESPS4GCONGANIMAGATEOFMEMORIESPS4Напред

Anima: Gate of Memories, за PS4

  39.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Anima Gate of Memories е екшън-ролево приключение с перспектива от трето лице. Играта е фокусирана върху битките и изследването на околната среда, но също така може да се похвали и с доста RPG елементи. Макар, че заглавието следва сюжетна линия, то по никакъв начин не те кара да се придържаш само към нея. Anima Gate of Memories дава свобода на играчите да изследват един огромен свят и да се фокусират върху активности и местности, които те преценят за интересни. По този начин играча ще може да избере своя път и да се отклони към желаните от него дестинации, за да определи собствения си край на историята, базиран върху неговите избори.

  Богата и многостранна история. Изборите на играча и неговите действия ще определят развоя на цялото приключение и съдбата на всички персонажи в него.
  Епични битки срещу значими и мистериозни противници. Изправи се пред множество легендарни същества, всяко със свои собствени специални умения.
  Бойна система, която комбинира RPG елементи с динамичен екшън и забележителни атаки и магии в битката.
  Интуитивна визия и анимации. Пропътувай от кулата на Arcane и света на Gaia през красиви локации и забележителни местности.


  Виж още Игри за Конзоли Noname

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+