Anarchy Reigns Limited Edition product
НазадGCONGANARCHYREIGNSLIMITEDPS3GCONGANARCHYREIGNSLIMITEDPS3GCONGANARCHYREIGNSLIMITEDPS3GCONGANARCHYREIGNSLIMITEDPS3GCONGANARCHYREIGNSLIMITEDPS3Напред

Anarchy Reigns Limited Edition, за PlayStation 3

 • Марка: SEGA
 • Код: GCONGANARCHYREIGNSLIMITEDPS3
 • Модел: Anarchy Reigns Limited Edition
 • Код на производител: PL18873
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Anarchy Reigns Limited Edition

  Anarchy Reigns е чаканият с нетърпение духовен наследник на иновативната, монохромна Wii игра Mad World. Това заглавие е образец в жанра и ви предоставя брилянтен екшън мултиплейър в трето лице, който буквално експлодира от енергия. Пригответе се да размазвате, разбивате и пребивате, защото това е Anarchy Reigns, оцеляват само най-добрите.
  Попаднали в пост-апокалиптичното бъдеще, вие играете като Джак или Лео, двама мъже, впуснали се в търсене на изчезнал човек – изменник. По пътя си вие ще разучавате потъналия в руини град Алтамбра и ще се опитате да въдворите ред в бушуващата анархия. Ще се срещнете и по всяка вероятност ще се сражавате с различни хора и киборги в борбата си да бъдете единствения оцелял. Всеки от тези персонажи има свои специални, уникални способности и супер сили, както и свой стил, оръжие и емблематично убийствено движение.
  Играта предлага голям избор от мултиплейър режими, в това число Tag Team, Death Match, Survival Mode и Battle Royale. Това придава изключително разнообразие на геймплея – в Survival режим сте захвърлени срещу прииждащи тълпи от врагове, а в Battle Royale задачата ви е да останете последен.

  Anarchy Reigns Limited Edition съдържа:

  Два допълнителни мултиплейър режима - Mad Survival и Dogfight
  Bayonetta е добавена като персонаж, с който можете да играете.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти