Anarchy Reigns - Limited Edition product
НазадGCONGANARCHYREIGNSLIMITEDEDGCONGANARCHYREIGNSLIMITEDEDGCONGANARCHYREIGNSLIMITEDEDGCONGANARCHYREIGNSLIMITEDEDGCONGANARCHYREIGNSLIMITEDEDНапред

Anarchy Reigns - Limited Edition, за Xbox 360

 • Марка: SEGA
 • Код: GCONGANARCHYREIGNSLIMITEDED
 • Модел: Anarchy Reigns - Limited
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Anarchy Reigns е най-новата игра на PlatinumGames, създателите на хитови заглавия като Bayonetta и Vanquish. Играта ще те представи една неизследвана територия в мултиплейър жанра, давайки ти достъп до набор от разнообразни персонажи и интерактивни арени, които да поберат достатъчно бойци по едно и също време. Anarchy Reigns включва в себе си най-различни режими, които да предоставят различни предизвикателства – избирай между Tag Team Battles, Battle Royal и много други.

  В онлайн сблъците, изобретателността и насилието се възнаграждават, докато се биеш, за да останеш единствен на арената. Приготви се да избираш измежду осем различни персонажи, всеки със свой уникален стил, оръжие и характерно довършващо движение.
  Играй като jack или Leo в състезанието по оцеляване. В традицията на PlatinumGames всеки персонаж придава уникален стил и усещане в сингъл-плейър кампанията, предлагащ ти повече от 10 часа игра.
  Специалната система A.T.E. (Action Trigger Events) стартира състезания в реално време като The Black Hole, за да ти осигури постоянно променяща се геймплей среда, подпомагаща всеки мач да бъде уникален.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти